REUTERS/Michael Dalder
NIMALO UGODNA SCENA

FOTO: DRAMATIČNA SITUACIJA NA TRENINGU BAYERNA Kovačev igrač završio u nesvijesti, Boateng u panici nabijao po vratima kako bi došao do doktora

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2019. 23:24

Prava mala drama odvijala se na treningu Bayerna. Rezervni golman bavarskog diva Ron-Thorben Hoffmann na treningu prve momčadi primio je snažan udarac loptom u glavu zbog čega je pao na tlo i ostao nekoliko minuta ležati u nesvijesti.

Talentiranog 19-godišnjaka pogodili su loptom iz neposredne blizine. Scena nije izgledala nimalo lijepo. Hoffmannovi suigrači odmah su potrčali u pomoć, a panika je nestala jer na treningu nije bilo liječničkog tima.

Prema pisanjima Bilda, Jerome Boateng je otrčao po pomoć, ali nije mogao ući u zgradu jer su vrata bila zatvorena, a on pri sebi nije imao karticu za njihovo otvaranje.

Njemački reprezentativac, kako javljaju tamošnji mediji, žestoko je lupao po vratima, a nakon petog pokušaja ona su mu otvorena i uspio je doći do doktora koji su pohitali u pomoć mladom golmanu.

Doktori su uspjeli stabilizirati Hoffmannovo stanje te je ubrzo prebačen u njihove prostorije. Kako stvari stoje, on će neko vrijeme morati ostati na promatranju.

Ovaj 19-godišnjak je trenutno treći golman Bayerna, dok standardno brani za njihovu U-23 momčad.

Linker
22. travanj 2024 02:41