Alex Grimm/Bongarts/Getty Images
POSEBNA MAJICA ZA TRENUTAK

FOTO, VIDEO: KRAMARIĆ 'UKRADENI', POVIJESNI GOL PROSLAVIO NA POSEBAN NAČIN Hrvatski napadač komentirao rekord i pošteno se naklonio junaku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2019. 09:03

Nakon utakmice u kojoj je postigao povijesni gol, koji ga je lansirao samostalno na vrh ljestvice najboljih strijelaca Hoffenheima u povijesti što se tiče utakmica elitnog razreda njemačkog nogometa, oglasio se Andrej Kramarić.

U 27. kolu Hoffenheim je slavio protiv Bayera sa 4:1, a Kramarić je stavio točku na i u 79. minuti. Tim golom, koji je postignut na čudan način, budući je zapravo 'ukrao' gol Ishaku Belfodilu, budući je lopta nakon njegovog udarca išla u okvir, prestigao je Sejada Salihovića koji je ostao na 46 golova.

SINSHEIM, GERMANY - MARCH 29: Ishak Belfodil of Hoffenheim celebrates his team's first goal with team mate Andrej Kramaric during the Bundesliga match between TSG 1899 Hoffenheim and Bayer 04 Leverkusen at PreZero-Arena on March 29, 2019 in Sinsheim, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

"Prije svega, bravo Ishak i hvala ti. Bio je to njegov gol i odigrao je nevjerojatnu utakmicu", pošteno je nakon susreta priznao Kramarić, zahvalivši se dvostrukom strijelcu i igraču susreta.

Što se samog rekorda tiče, Kramarić je rekao.

"Kada sam stigao u Hoffenheim nisam nikad ni razmišljao o tome. Osjećaj je nestvaran, sada sam u povijesnim knjigama", dodao je hrvatski napadač koji je u Hoffenheim stigao iz Leicestera u siječnju 2016. godine, prvo na posudbu, a onda i za trajno u svibnju te godine.

SINSHEIM, GERMANY - MARCH 29: Andrej Kramaric (27) of Hoffenheim celebrates after the match by wearing an Andrej Kramaric t-shirt during the Bundesliga match between TSG 1899 Hoffenheim and Bayer 04 Leverkusen at PreZero-Arena on March 29, 2019 in Sinsheim, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Nakon susreta Kramarić je navijačima otkrio posebnu, slavljeničku kratku majicu, te je slavio u naručju klupske maskote i suigrača.

Na majici je bilo njegovo prezime i lik uz napis 'rekordni strijelac'.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 02:47