Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
PROBLEM ZA PROBLEMOM

GLAVOBOLJA ZA KOVAČA Nakon sjajnog starta u sezonu stigli su veliki problemi, ostao bez tri zvijezde u tri dana: Osjećamo se kao da smo u divljini

Loše vijesti dolaze za Bayern uoči otvarajućeg nastupa u Ligi prvaka na gostovanju kod Benfice (srijeda). Naime, ozlijedila su mu se trojica igrača, Tolisso, Rafinha i Goretzka
Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 17. rujan 2018. 16:06

Skupo je platio Niko Kovač pobjedu nad bivšim mu klubom Bayerom. Ostao je na duže vrijeme bez dva igrača i situacija se naglo zakomplicirala. Ozlijedili su se naime Corentin Tolisso kojem je otišao križni ligament koljena i pred svjetskim prvakom je šestomjesečna stanka. Srećom po hrvatskog stručnjaka na poziciji veznih igrača najveća je konkurencija u Bayernu, napokon bi mogao svoju prigodu dobiti i Renato Sanches. No, problem je ozljeda Rafinhe, brazilski branič nije standardan u momčadi, ali vrlo je zahvalan jer može pokriti obje bočne pozicije. Protiv Apotekara Kovač ga je stavio na lijevu stranu, David Alaba osjetio je umor nakon reprezentativne akcije.

Rafinhu je brutalno pokosio Bellarabi, start je bio na stajnu nogu i Brazilac je morao izaći van te će zbog ozljede gležnja biti van travnjaka duže vrijeme.

- Taj prekršaj nije bio normalan, namjerno ga je ozlijedio! Mora biti supendiran na najmanje tri mjeseca! I to jer je glup! - rekao je Uli Hoeness.

Niko Kovač bio je odmjereniji u svojim izjavama, ali i kod njega se vidjelo da je frustriran.

- Bole nas ozljede Rafinhe i Tolissa. Tek su tri kola iza nas u Bundesligi, a osjećamo se kao da smo u divljini...

Manuel Neuer je pohvalio trenera Kovača.

- Vrlo je susretljiv i pristupačan. Vidi se da je mlad trener i još uvijek razmišlja kao igrač. Za njega će utakmica Lige prvaka s Benficom biti nešto posebno i idemo to dobiti za njega - poručio je Neuer.

Ozljeda Goretzke

Posljednji koji je stradao od Bayernovih igrača bio je Leon Goretzka.

Njemu je na današnjem treningu Bayerna stradalo desno stopalo, a težina njegove ozljede je upitna. Posljednji trening propustio je i franck Ribery zbog želučanih smetnji, dok je Arjen Robben radio prema individualnom programu.

Nakon posljednjih ozljeda već su krenula nagađanja da bi Bayern na zimu mogao biti jako aktivan na tržištu...

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 05:46