REUTERS/Kai Pfaffenbach
PROMJENA NA VRHU

HERTHA ZASJELA NA VRH BUNDESLIGE! VELIKI DERBI IZMEĐU HOFFENHEIMA I BORUSSIJE (D) BEZ POBJEDNIKA Brekalo i Wolfsburg kod kuće poraženi od Freiburga

Piše: HinaObjavljeno: 22. rujan 2018. 20:04

Nogometaši Herthe slavili su s 4:2 u Berlinu protiv Borussije (M) u 4. kolu Bundeslige i zasjeli na vrh ljestvice, dok su u derbiju Hoffenheim i Borussia (D) odigrali 1:1.

Hertha je, uz dva gola Ibiševića, protiv Borussije (M) došla do treće pobjede u sezoni i s 10 bodova vode ispred prvaka Bayerna koji navečer igra kod Schalkea. Hoffenheim je propustio ubilježiti pobjedu protiv Borussije (D), vodili su s 1:0 pogotkom Joelintona (44') i imali igrača više nakon što je Diaalo zaradio crveni karton zbog prekršaja nad Andrejem Kramarićem. Šest minuta prije kraja Pulišić je spasio "žuto-crne" od poraza. Kramarić je igrao do 78. minute, a Borussia je sada treća s 8 bodova, dok je Hoffenheim deseti s četiri boda.

Wolfsburg je kod kuće izgubio od Freiburga s 1:3, a Josip Brekalo je u igru ušao kod domaćina u 68. minuti. Uspješan je kao gost bio i Werder kod Augsburga (3:2), dok je Nuernberg s 2:0 slavio protiv Hannovera.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 23:44