REUTERS/Kai Pfaffenbach
OTKRIVAJU NJEMAČKI MEDIJI

HRVAT REKORDER BUNDESLIGE! NIJEMCI SE NAKON 'BOMBE' IZ FRANCUSKE BACILI NA VLASTITO ISTRAŽIVANJE Rezultat otkriva - Rebiću je ravan samo Realov talent

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. travanj 2019. 21:41

I Hrvatska ima svog aduta u priči o najbržim nogometašima današnjice! Njemački Sport 1 napravio je malo istraživanje čiji rezultati otkrivaju da je napadač Vatrenih Ante Rebić najbrži igrač Bundeslige!

Preciznije, hrvatski reprezentativac tu titulu dijeli s Achrafom Hakimijem. Njih dvojica ostvarila su najbolji rezultat ove sezone te je kod obojice zabilježena najveća brzina od 35.10 km/h.

Soccer Football - Bundesliga - Eintracht Frankfurt v RB Leipzig - Commerzbank-Arena, Frankfurt, Germany - September 23, 2018  Eintracht Frankfurt's Ante Rebic in action with RB Leipzig's Willi Orban  REUTERS/Kai Pfaffenbach  DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Uz Hrvata koji brani boje Eintrachta iz Frankfurta te Marokanca koji je u Borussiju Dortmund došao na posudbu iz Real Madrida, još su samo Jerome Roussillon (Wolfsburg) i Kai Havertz (Bayer) trčali preko 35 kilometara na sat. Prvi spomenuti 35,07, a drugi 35,02 km/h.

Očito je Nijemce na ovo istraživanje natjerao podatak koji su lansirali francuski mediji i prema kojem je Kylian Mbappe najbrži nogometaš svijeta sa zabilježenom brzinom od 38 kilometara na sat.

Linker
19. travanj 2024 03:22