MOENCHENGLADBACH, GERMANY - MARCH 07: Erling Haaland of Borussia Dortmund battles for possession with Nico Elvedi of Borussia Moenchengladbach during the Bundesliga match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund at Borussia-Park on March 07, 2020 in Moenchengladbach, Germany. (Photo by Frederic Scheidemann/Bongarts/Getty Images)
Frederic Scheidemann Bongarts/Getty Images

SVAKA IM ČAST

HVALEVRIJEDAN POTEZ NOGOMETAŠA BORUSSIJE U IZNIMNO TEŠKIM TRENUCIMA BORBE S OPAKOM BOLESTI 'Shvatio sam kako im ne trebam puno objašnjavati'

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 19.03.2020. u 15:27

 • Nogometaši i trenersko osoblje Borussije iz Mönchengladbacha prvi su u Njemačkoj koji su pristali na smanjenje plaće tijekom trajanja pandemije koronavirusa kako bi pomogli klubu koji je ostao bez izvora prihoda, objavio je sportski direktor Max Eberl.

  "Shvatio sam kako im ne trebam puno objašnjavati. Igrači znaju što se događa i ponudili su se da im se smanje primanja kako bi se pomoglo ostalim zaposlenicima u klubu. Jako sam ponosan na dečke koji su pokazali kako svi ostajemo uz Borussiju i u dobru i u zlu. Trenersko osoblje kao i naši direktori pridružili su im se u ovoj odluci", izjavio je Eberl.

  Njemačko nogometno prvenstvo prekinuto je najmanje do 2. travnja.

  U srijedu su njemački nogometni reprezentativci ponudili 2.5 milijuna eura pomoći u borbi protiv koronavirusa.

  Iz drugih medija