Adam Pretty/Bongarts/Getty Images
POSTIGNUT PAKT

'IGRAČI ODRŽALI SASTANAK BEZ NIKE KOVAČA' Nijemci otkrili nepoznate detalje iz svlačionice Bayerna uoči najvažnijeg trenutka sezone

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2019. 18:28

Njemački mediji nastavljaju objavljivati tekstove koji produbljuju neizvjesnost oko budućnosti Nike Kovača na klupi Bayerna.

Nakon osvojenog bundesligaškog naslova s Bayernom Kovač ima priliku osvojiti dvostruku krunu u subotu, a suparnik Bayerna u finalu DFB Pokala bit će RB Leipzig.

Samo tri dana uoči velikog finala Njemačkog kupa na naslovnici Sport Bilda osvanuo je tekst pod naslovom 'Sastanak igrača bez Kovača'.

"Bayernovi šefovi šute o budućnosti Nike Kovača. Čak ni momčad ne zna kako će se stvari razviti s njihovim trenerom. Kako ne bi ugrozili cilj i osvajanje novog naslova profesionalci su sami preuzeli inicijativu. Prema informacijama kojima barata Sport Bild lideri su sazvali interni sastanak prošle srijede nakon jednog treninga. Bez Kovača i trenerskog osoblja. Okupili su se svi, pa i ozlijeđeni igrači", piše Sport Bild.

Screenshot

Dogodilo se to dakle uoči posljednjeg bundesligaškog kola u kojem je Bayern pobijedio Eintracht s 5:1 i osigurao bundesligaški naslov.

"Pred momčad su izašli Ribery, Lewandowski, Rafinha i Thiago i hitno su pozvali na koheziju. Nije bitno je li razgovor bio i treneru, taktici ili individualnim problemima. Igrači nisu željeli dopustiti da ih bilo što omete u ovoj ključnoj fazi. U dvije utakmice igrači su imali priliku osvojiti naslove u Bundesligi i Kupu, a s dvostrukom krunom sebe bi nagradili za sezonu u kojoj nije bilo lako nikome", dodaje Sport Bild.

Jedan cilj je ispunjen, prvenstvo je osvojeno, a sada Bayern u subotu ide u Berlin po dvostruku krunu...

Linker
24. travanj 2024 23:02