REUTERS
PRIJATELJSKA UTAKMICA

IVAN PERIŠIĆ ZABIO U DRUGOJ UTAKMICI ZA BAYERN Asistirao mu je najskuplji igrača bavarskog kluba u povijesti, u golijadi zablistao i Barcelonin as

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 25. kolovoz 2019. 21:06

Ivan Perišić u subotu je debitirao za Bayern, Niko Kovač dao mu je nešto više od pola sata u Gelsenkrichenu, a u nedjelju je postigao i prvi pogodak u dresu novog kluba.

Bayern je, naime, odigrao tradicionalnu prijateljsku utakmicu protiv fan kluba Bayerna, a utakmica je igrana u Vilshofen povodom otvaranja novog stadiona, nazvanog po Klausu Augenthaleru, stoperu koji je igrao u Bayernu 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća.

Jasno, Kovačeva momčad uvjerljivo je slavila, na koncu je bilo 13:1, a prvi pogodak pred 6.500 gledatelja zabio je baš Perišić. On je dodavanje najskupljeg igrača u povijesti Bayerna Lucasa Hernandeza (80 milijuna €) primio prsima i lijepo prebacio istrčalog vratara. Osim njega, prvijenac su upisali Coutinho i Cuisance, igrači koji su također nedavno stigli u München.

Perišićev gol u 17. minuti videa

Danas su pak odigrane posljednje dvije utakmice 2. kola. Eintracht je poražen u Leipzigu 2:1, a Ante Rebić uopće nije bio u zapisniku. Za njega i Gaćinovića rečeno je da ne igraju zbog lakših ozljeda, no koliko u tome ima istine

Linker
18. travanj 2024 13:01