REUTERS/Alkis Konstantinidis
UZAVRELE EMOCIJE

KAD POPUSTE SVE KOČNICE: SUPRUGA BAYERNOVE ZVIJEZDE PROZVALA NIKU KOVAČA! 'Treba mu 70 minuta da shvati!' Evo kako je Hrvat reagirao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2018. 21:12

Niko Kovač, bivši izbornik Vatrenih na klupi Bayern Münchena, sve je više na udaru kritika nogometne javnosti. U 10. kolu Bundeslige Bavarci su odigrali skromnih 1:1 protiv Freiburga i time produbili krizu u Bayernu.

Njemački mediji prenose priču o nezadovoljstvu brojnih zvijezda u svlačionici Bayerna, a navodno su među njima najglasniji Arjen Robben i Thomas Müller.

I dok su do sada kritike uglavnom iznosili igrači, javno ili u okrilju svlačionice, bivšeg hrvatskog izbornika sada je prozvala jedna od supruga Bayernovih zvijezda.

Upravo je Müllerova supruga Lisa nakon utakmice na svojem Instagram profilu napisala očitu kritiku hrvatskome treneru:

"Trebalo je čak 70 minuta da Kovač shvati očigledno", a na fotografiji je prikazan Niko Kovač kako daje upute njemačkom napadaču prije ulaska u igru.

 Lennart Preiss/Bongarts/Getty Images
Bongarts/Getty Images

Novinari su poslije susreta tražili Müllerovo očitovanje o objavi supruge Lise:

"Meni se čini da su to prije svega bile njene emocije. Ne smatram da je to sjajno što je napravila, ali ona meni time iskazuje ljubav", pravdao se Nijemac.

Kovač nije bio raspoložen za izjave, a prema navodima njemačkih medija navodno je kratko izjavio da društvene objave Müllerove supruge ne želi komentirati.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 12:14