Getty Images
IMA NEKA TAJNA VEZA

KAD TE ON HVALI, ZNAŠ DA SI USPIO! LEGENDARNI TRENER BAYERNA SE NAKLONIO NIKI KOVAČU 'Pa Kovač je već radio čuda...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2019. 13:46

Legendarni trener Bayerna i jedan od najvećih nogometnih stručnjaka današnjice Ottmar Hitzfeld laskavim je komplimentima počastio Niku Kovača i njegov Bayern nakon spektakularne 5:0 pobjede protiv Borussije Dortmund.

Demoliranje direktnog konkurenta za naslov s toliko razlikom (već na poluvremenu bilo je 4:0) impresioniralo je cijeli nogometni svijet, a imun nije ostao ni 70-godišnji trener koji je oblikovao današnji Bayern i trenirao uostalom i Niku Kovača.

"Ja nikad nisam sumnjao u Niku Kovača. Potpuno sam uvjeren da je Kovač pravi čovjek za Bayern. Ima vrlo jak karakter i uvijek je bio vođa koji je znao preuzeti odgovornost i podijeliti svoje mišljenje s drugima. Vjerujem da će napraviti velike stvari s Bayernom", rekao je Hitzfeld i dodao:

Ottmar Hitzfeld
Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
Ottmar Hitzfeld

"Kovač je u taktičkom smislu već radio čuda s Frankfurtom, pogotovo kada pogledate lanjsko finale njemačkog kupa kada je iznenadio i pobijedio Bayern", rekao je Švicarac.

Zanimljiv komentar dao je i na priču o potencijalnom transferu Ante Rebića iz u Frankfurta u Bayern.

"On je dobar igrač, ima brzinu, ima vještinu, izrazito je jak. Niko ga dobro poznaje ali ja se neću usuditi i Bayernu predlagati koje igrače da dovede".

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 00:02