Grimm/Bongarts/Getty Images
FACA U NJEMAČKOJ

KRAMARIĆ EMOTIVNO O KLUBU U KOJEM JE ISTINSKA ZVIJEZDA 'Ovdje sam pronašao sebe, nema pritiska i igram opuštenije, ali ne mogu isključiti...'

Ozljeda, potom i operacija koljena, izbacila je Andreja Kramarića na nekoliko mjeseci s travnjaka. Prošlog vikenda briljirao je protiv Schalkea, a novim golovima nada se i protiv Herthe...
Piše: Vjekoslav PaunObjavljeno: 24. listopad 2019. 17:57

Andrej Kramarić vratio se nakon četiri mjeseca i teške ozljede koljena, a povratak je prošlog vikenda protiv Schalkea - okrunjen pogotkom. U međuvremenu je dao emotivni intervju za Kicker u kojem je pojasnio zašto tako voli Hoffenheim...

"Zašto ne želim promjenu, transfer? Najiskrenije, uživam ovdje. Nije laž! Ovdje sam pronašao svoj život i maksimalno sam sretan. Dobro, naravno da ne mogu isključiti potencijalni odlazak u neki drugi klub, ali ovdje sam sretan", rekao je 28-godišnji napadač.

Trenutačno je na okruglih 50 golova za trenutačno 11. klub Bundeslige, a koji u subotu gostuje u Berlinu kod Herthe.

"Ovdje ne osjećam pritisak, igram opuštenije i slobodnije. Volim ovaj klub", reći će hrvatski reprezentativac.

Mjesecima je pauzirao zbog ozljede koljena.

"Prvo sam mislio da će proći kao svaka druga ozljeda, da se neće baš tako otegnuti.", priznao je.

Više je posljednjih mjeseci uživao u stolnom tenisu, nego u nogometu. Samo čekanje najviše je bolno za jednog takvog profesionalca.

"Još uvijek nisam na 100 posto. Možda to malo čudno zvuči jer sam zabio odmah u prvoj utakmici sezone", prisjetio se prošlog tjedna.

SINSHEIM, GERMANY - MARCH 29: Andrej Kramaric of Hoffenheim celebrates after the match by wearing an Andrej Kramaric t-shirt during the Bundesliga match between TSG 1899 Hoffenheim and Bayer 04 Leverkusen at PreZero-Arena on March 29, 2019 in Sinsheim, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Kako će protiv Herthe?

"Ovo je Bundesliga, od svakog možeš izgubiti, ali i svakog pobijediti."

Generalno o klupskim ambicijama u sezoni?

"Moramo biti iskreni prema sebi i reći da praznine koje su nastale odlaskom nekoliko bitnih igrača tijekom ljeta još nisu zacijeljene. To bi mogao biti razlog zašto nemamo još potrebnu stabilnost na tablici", zaključio je.

Linker
19. travanj 2024 22:44