REUTERS/Michaela Rehle
NEGDJE JE ZAPELO

LEGENDA BAYERNA LJUTA NAKON POSLJEDNJEG KIKSA VELIKANA I NIKE KOVAČA Braco poručio: 'Imamo problem, ali njega ćemo morati riješiti između sebe'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2019. 15:52

Nakon što je s visokih 5:0 nokautirao Borussiju Dortmund koja je proteklog vikenda upisala poraz i u derbiju protiv Schalkea (4:2), Niko Kovač imao je priliku s Bayernom ostvariti osjetniju prednost ispred prvog pratitelja u borbi za naslov u Bundesligi, ali ga je na tom putu zaustavio Nürnberg (1:1).

Pobjedom protiv pretposljednje momčadi mogao je otići na četiri boda prednosti, ali Coman je u sudačkoj nadoknadi promašio čisti zicer za pobjedu. Istine radi, mogli su Bavarci upisati i poraz da je Leibold pogodio iz jedanaesterca u 91. minuti.

Nakon utakmice iznimno je ljuta bila legedna Bayerna i sadašnji sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić koji je kritizirao predstavu Kovačeve momčadi.

Soccer Football - Pre Season Friendly - Bayern Munich v Manchester United - Allianz Arena, Munich, Germany - August 5, 2018   Bayern Munich coach Niko Kovac before the match    REUTERS/Andreas Gebert
REUTERS/Andreas Gebert

- Što reći!? Ovo nije bila dobra utakmica. Nismo imali svježine i nismo imali ideje u napadu. Imali smo sreće da smo uhvatili i taj jedan bod. Ne mogu objasniti zašto se ovo dogodilo. Bilo je puno stresa s kojim se inače dobro nosimo - kazao je Braco pa nastavio:

- Mogli smo sve spasiti u nadoknadi, ali je Coman promašio. Imamo problem i to moramo riješiti između sebe. O drugima ne želim govoriti.

Linker
18. travanj 2024 21:05