REUTERS/Ralph Orlowski
BEZ DLAKE NA JEZIKU

LEGENDA MEĐU VRATNICAMA KRITIZIRALA BAYERNOVU ZVIJEZDU Ikoni se nisu svidjele Hummelsove isprike: 'To nema smisla i to se tako ne radi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2018. 16:28

Izjave njemačkog braniča Matsa Hummelsa nisu se svidjele apsolutnoj legendi među vratnicama - Oliveru Kahnu.

Hummels je, podsjetimo, nakon poraza Bayerna od Borussije Dortmund (3:2) izjavio da je igrao pod prehladom te da žali za time što svom treneru Niki Kovaču na poluvremenu nije objasnio kako više nije u stanju pratiti tempo jedne tako jake utakmice.

"Zbog prehlade sam napravio dvije pogreške. Živcira me što nisam promijenjen na poluvremenu. Kovač je želio da igram, a meni je sad žao što mu nisam ništa rekao na poluvremenu. Osjećao sam se tupo i bolesno u glavi, a tako je jako teško igrati na ovakvoj razini", govorio je nakon meča prema pisanjima njemačkih medija Hummels te ubrzo dobio kritike ikone bavarskog kluba.

"Treba se zapitati što se događa s igračima. Hummels je prvo izgubio loptu, zatim i trkački duel i onda je bio zamijenjen. Nema potrebe za ovakvim opravdanjima, to nema smisla i tako se ne radi", poručio je Kahn.

Hummels je u 65. minuti zamijenjen Niklasom Süleom, a Bavarci su nakon njegovog izlaska primili dva pogotka te na kraju izgubili utakmicu i našli se u situaciji da za liderom prvenstva sada zaostaju čak sedam bodova.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 07:58