Boris Streubel/Bongarts/Getty Images
ŠTO ĆE PORUČITI JAVNOSTI?

LEGENDARNI TROJAC KLUBA ODLUČIO STATI PRED NOVINARE Posljednji put kada su zajedno imali nešto za reći, Bayern je dobio novog trenera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. listopad 2018. 23:55

Hrvatski strateg na klupi Bayerna, Niko Kovač posljednjih je dana na udaru kritika obzirom kako je već četiri utakmice zaredom bez pobjede. Sjajno je Niko startao na klupi njemačkog velikana, ali potom je uslijedila kriza.

Niki Kovaču navijači, ali i poneke legende kluba zamjeraju čestu rotaciju igrača i činjenicu kako još uvijek nije pronašao prvih jedanaest. Posljednja dva rezultata, remi u Ligi prvaka protiv Ajaxa (1:1) te poraz na domaćem terenu od Borussije Monchengladbach (3:0) označile su alarm u Münchenu i sve se više piše o tome kako bi Niko mogao postati bivši.

Ipak, predsjednik kluba, Uli Hoeness tvrdi kako stoji iza svog trenera i da nema namjeru dovoditi nikog drugog.

MUNICH, GERMANY - OCTOBER 06: Head coach Niko Kovac  of FC Bayern Muenchen reacts during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and Borussia Moenchengladbach at Allianz Arena on October 06, 2018 in Munich, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)
Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

- Svi stojimo uz njega kao jedan! Nije bitno što se trenutačno događa, ali nije bitno niti ono što će se događati u idućih nekoliko tjedana. Branit ću Niku Kovača do smrti. Imamo savršeni odnos i situacija je mirna. Niti u jednom trenutku nisam pomislio o smjeni - kazao je Hoeness za Süddeutsche Zeitung prije nekoliko dana.

Bayern u subotu igra utakmicu protiv Wolfsburga u gostima, a novinarima bi se tom prigodom trebao obratiti i hrvatski strateg, da bi sat vremena nakon toga pred medije izišli Uli Hoeneß, Karl-Heiz Rummenigge i Hasan Salihamidžić.

Još uvijek nije poznato o čemu će trojac točno govoriti, ali valja istaknuti kako je posljednji put kada je ovaj trojac zajedno izašao pred novinare za novog trenera kluba predstavljen Jupp Heynckes. Naravno, to ne treba ništa značiti, ali bit će zanimljivo vidjeti što će se događati u najtrofejnijem njemačkom klubu.

Linker
19. travanj 2024 18:03