REUTERS
NAPETO U BAYERNU

MISTERIOZNA NAJAVA: BAYERN SAZVAO PRESICU ZBOG MANUELA NEUERA Predsjednik Bavaraca u međuvremenu mašta o velikom pojačanju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2019. 22:30

Manuel Neuer, vratar Bayerna, u gostujućoj pobjedi prošloga vikenda kod Fortune Dusseldorf ponovno se povrijedio i s travnjaka bi trebao izbivati oko dva tjedna.

Međutim, iz bavarskog kluba danas su potvrdili kako će se na sutrašnjoj presici novinarima obratiti upravo ozlijeđeni Neuer, što je prilično rijetka praksa. -Vratar Bayerna na sutrašnjoj konferenciji za novinare javnost bi trebao obavijestiti o nečemu važnom, piše Bild.

O tome što je posrijedi može se samo nagađati. Prošle sezone Neuer je zbog ozljede stopala odigrao samo tri utakmice, dok je ove sezone bio konstanta među vratnicama Bayerna sve do nedjeljne ozljede. Tekući ugovor mu istječe u ljeto 2021. godine tako da vjerojatno nije riječ o produžetku. Također, nekakav potencijalni transfer ne dolazi u obzir? Možda je ozljeda teža nego što se činilo u prvi tren i za Neura je sezona završena? Na Twitteru su se pojavilie glasine da je Neuer slomio stopalo. Saznat ćemo sutra.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - Bayern Munich v Liverpool - Allianz Arena, Munich, Germany - March 13, 2019  Bayern Munich's Manuel Neuer reacts  REUTERS/Andreas Gebert
REUTERS

Uli Hoeness, predsjednik Bayerna, u međuvremenu zabavlja novinare maštanjem o željama koje se teško mogu ispuniti. Na pitanje o tome kojeg bi igrača volio vidjeti u redovima Bayerna Hoenesss nema dvojbi.

- Kupio bih Kyliana Mbappea istog trena. On je odličan igrač, ali Bayern ne raspolaže tom količinom novca, kaže predsjednik Bayerna. – Nije stvar u tom vrijedi li Mbappe toliko koliko vrijedi. Pitanje je može li si bilo koji klub priuštiti takav trošak, a da ne upadne u financijske probleme. Pročitao sam da je najskuplja slika na aukciji prodana za 400 milijuna eura. Je li doista toliko vrijedna? Naravno da nije, ali ako je ne netko želi posjedovati, to je jednostavno njegova odluka, mudruje u nastavku Hoess.

U istom razgovoru predsjednik Bayerna rekao je kako ne razumije kritike zbog odluke Bayerna da na Lucasa Hernandeza potroše 80 milijuna eura. – Što bi bilo da smo kupili Mbappea? Navijači bi počeli plakati? Po financijskoj moći ne možemo se mjeriti s najjačim klubovima, a sada kada smo potrošili 80 miljuna eura, opet nije dobro, kaže Hoeness.

Linker
26. travanj 2024 08:33