Coman
 REUTERS/Michael Dalder / REUTERS
NADA JOŠ UVIJEK POSTOJI

MLADA ZVIJEZDA NAJAVILA ŠOKANTAN OBRAT ZA NIKU KOVAČA I VODSTVO BAYERNA Nasljedniku velikog dvojca prijeti nesretni prekid karijere u 22. godini!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. prosinac 2018. 10:43

Kingsley Coman trebao je biti velika zvijezda jedan od nositelja igre novog pomlađenog Bayerna Nike Kovača, ali po riječima mladog igrača, njegova cijela karijera sada je dovedena u pitanje.

Iako su mu samo 22 godine, sjajni krilni napadač najavio je mogući kraj nogometne karijere i šokirao čelnike Bayerna.

Mladi Francuz koji u 22. godini iza sebe ima nisku klubova kao što su PSG, Juventus i Bayern godinama je stalni gost liječničkih službi, a dvije ozljede gležnja upropastile su mu 2018. godinu i Svjetsko prvenstvo.

MUNICH, GERMANY - DECEMBER 02: Kingsley Coman of Bayern Muenchen (top) celebrates with Rafinha of Bayern Muenchen after he scored a goal to make it 2:1 during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and Hannover 96 at Allianz Arena on December 2, 2017 in Munich, Germany. (Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images)
Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images / Bongarts/Getty Images

"Razmišljao sam o Svjetskom prvenstvu, a onda sam se ozlijedio. Bio je to za mene kraj svijeta. Sada idem malim koracima, zadovoljavam se malim stvarima i nada se da ću se nakon oporavka vratiti u pravu formu. Još uvijek postoji nada da ću zaigrati na nekom Svjetskom prvenstvu, a ako bih morao ponovno proživjeti ovakve trenutke i ići na treću operaciju, mislim da bih odustao. To bi jednostavno bilo previše, možda moja noga nije za nogomet, i možda ću morati živjeti van njega", šokirao je najavom mladi napadač, kojega mnogi i dalje vide kao nasljednika sjajnog dvojca na odlasku Robben - Ribery.

Linker
18. travanj 2024 09:22