REUTERS/Michaela Rehle
JAVLJAJU NJEMAČKI MEDIJI

NA POMOLU TOTALNA REKONSTRUKCIJA U BAVARSKOM DIVU Spremaju se promjene koje bi mogle utjecati na status Nike Kovača, slavni trojac napušta klub?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2018. 19:02

Prema pisanjima njemačkih medija, Bayern Nike kovača bi trebao iduće godine doživjeti nekoliko velikih promjena, pogotovo onih u rukovodstvu kluba.

Već smo pisali o tome da bi novi predsjednik minhenskog kluba uskoro mogao postati legendarni vratar Oliver Kahn koji bi na toj poziciji zamijenio Ulija Hoenessa kojem pak polako istječe predsjednički mandat.

No, uz te informacije, sve su glasnije i one po kojima bi Hasan Salihamidžić od ljeta mogao napustiti mjesto sportskog direktora.

Salihamidžićevu bi funkciju, kako javljaju njemački portali, vjerojatno preuzeo Max Eberl koji trenutno taj posao obavlja u bundesligašu Borussiji Mönchengladbach. Nijemci spominju i kako bi pored navedenog dvojca, na ljeto mogao otići i Karl-Heinz Rummenigge.

Nije ovo neko preveliko iznenađenje kada pogledamo trenutnu situaciju u kojoj se nalazi bavarski div. Klub trenutno zauzima peto mjesto u Bundesligi s čak sedam bodova manje od vodećeg Dortmunda, a momčad i Uprava su svako malo na udaru kritika.

S obzirom na to da su navedeni čelnici čuvali leđa bivšem izborniku hrvatske reprezentacije, upitno je kako bi se ove promjene odrazile na sigurnost njegovog posla...

Linker
19. travanj 2024 11:52