Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
ODBILI PONUDU

NA POMOLU VELIKI ZAOKRET U REDOVIMA BAYERNA I SITUACIJA KOJU NITKO NIJE OČEKIVAO Izjava jedne od najvećih zvijezda je iznenadila Niku Kovača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2018. 20:05

Proslavljeni francuski nogometaš Franck Ribery (35) u subotu je protiv Eintrachta postigao dva pogotka u pobjedi Bavaraca 3:0, a javnost je posebno zaintrigirao izjavom nakon susreta. Ponesen sjajnom atmosferom novinarima je poručio kako ne isključuje mogućnost da ostane u redovima Bayerna još godinu dana.

Francuz je dao velik doprinos Niki Kovaču i društvu da se bodovno priključe vodećoj Borussiji iz Dortmunda te da na zimsku stanku odu sa zadovoljavajućih šest bodova minusa. Također je s 35 godina postao najstariji igrač u povijesti Bayerna koji je postigao dva gola u utakmici.

Francuz je u Bayernu već više od desetljeća, a na početku ovogodišnje Bundeslige vodeći dužnosnici kluba Hasan Salihamidžić i Karl-Heinz Rummenigge dali su naslutiti da bi ovo mogla biti njegova posljednja sezona na Allianz Areni. I njemački mediji tome su pridonijeli navodeći kako će Ribery uz Robbena definitivno otići. Sada je, čini se, došlo do zaokreta.

MUNICH, GERMANY - OCTOBER 02: Franck Ribery of Bayern Muenchen walks past head coach Niko Kovac during the Group E match of the UEFA Champions League between FC Bayern Muenchen and Ajax at Allianz Arena on October 2, 2018 in Munich, Germany. (Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images)
Sebastian Widmann/Getty Images / Bongarts/Getty Images
Ribery i Kovač

Ribery je, međutim, bio prilično dvosmislen u razgovoru s novinarima o svojoj budućnosti:

"Moju situaciju nije lako procijeniti. Ali zasad se sjajno zabavljam, radim i nastupam. Vidjet ćemo što će se dogoditi iduće sezone", poručio je Ribery za kojeg je Bayern odbio ponudu Galatasarayja (ugovor mu istječe na ljeto 2019.)

Osim njega, ranije je odlazak iz kluba najavio drugi legendarni veteran, Nizozemac Arjen Robben koji je potvrdio da će se od bavarskoga dresa oprostiti na kraju tekuće sezone. Tko zna, moguće i njegova odluka nije definitivna...

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 07:03