REUTERS/Fabrizio Bensch
4. KOLO BUNDESLIGE

NEOČEKIVAN POTEZ NIKE KOVAČA: OSTAVIO PERIŠIĆA NA KLUPI I OSTAO BEZ POBJEDE Bayern pao na treće mjesto, dva glavna konkurenta slave ove subote

Piše: HinaObjavljeno: 14. rujan 2019. 23:08

U derbiju 4. kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig i Bayern su igrali 1:1.

Gosti iz Muenchena poveli su već u 3. minuti nakon što je Mueller odlično proigrao Lewandowskog, a na 1:1 poravnao je Forsberg iz kaznenog udarca u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena nakon što je Hernadez prekršajem zaustavio Poulsena u svom 16-ercu.

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ostavio je aktualnog hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića na klupi.

RB Leipzig je na vrhu ljestvice s 10 bodova, jednim više od druge Borussije iz Dortmunda, a dva više od trećeg Bayerna i četvrtog Wolfsburga.

Ranije u subotu je hrvatski reprezentativni branič Tin Jedvaj odigrao svih 90 minuta za Augsburg u 2-1 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Eintrachta iz Frankfurta. Augsburg je do prve pobjede u sezoni stigao golovima Richtera (35') i Niederlechnera (43'), a na konačnih 2-1 smanjio je Paciencia (73'). Augsburg je sada 14. s četiri boda, dva manje od osmog Eintrachta.

Borussia iz Dortmunda uvjerljivo je sa 4-0 (1-0) na svom terenu svladala Bayer iz Leverkusena. Strijelci za Borussiju bili su Paco Alcacer (28'), Reus (50', 90') i Guerreiro (83').

Ante Čović je na klupi Herthe pretrpio i treći poraz izgubivši sa 1-2 na gostovanju kod Mainza te je sada posljednji na ljestvici s jednim bodom, koliko ima i 17. Paderborn koji u nedjelju igra protiv Schalkea 04.

Linker
25. travanj 2024 06:43