Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
PRENOSI MUNDO DEPORTIVO

NEŠTO SE KUHA U MADRIDU! ŠPANJOLCI OTKRIVAJU: BRACO OTPUTOVAO U ŠPANJOLSKU PO KOVAČEVOG NASLJEDNIKA Održan je sastanak s bivšim trenerom Real Madrida

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2019. 18:42

Otkako je stigao u Bayern izgleda kako je bivši izbonik Vatrenih Niko Kovač stalna meta kritika u Njemačkoj. Gotovo svakodnevna tema je njegov otkaz na klupi velikana.

Mediji u zemlji već se mjesecima igraju s imenima njegova nasljednika. Na tom su se mjestu ranije već spominjali Mauricio Pochettino i Antonio Conte, a prošloga tjedna kao jedna od opcija spominjalo se ime glavnog stratega Ajaxa Erica ten Haga.

Ovog puta španjolski Mundo Deportivo navodi kako je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić viđen u Madridu gdje se sastao s bivšim trenerom Real Madrida Julenom Lopeteguijem. Braco se navodno htio sam uvjeriti je li spomenuti stručnjak uopće zainteresiran za mjesto glavnog trenera bavarskog velikana.

REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS

Lopetegui je bez angažmana otkad je prošlog listopada uslijed očajnog početka sezone s Realom, dobio otkaz, a sada bi sudeći prema informacijama Munda mogao preuzeti Bayern.

Bez obzira što je ispao iz Lige prvaka, Niko Kovač je na dobrom putu da osvoji Budesligu u kojoj dva kola prije kraja ima četiri boda prednosti ispred drugoplasirane Borussije Dortmund i stoga ove priče o smjeni u posljednje vrijeme malo čude, ali ostaje za vidjeti kako će se stvari do kraja razvijati.

Linker
20. travanj 2024 04:56