Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
NIJE MU JASNO

'NIJE MU BILO LAKO, ALI OVO ŠTO SE DOGAĐA NIKI KOVAČU JE APSOLUTNI IZRAZ NEPOŠTOVANJA!' Veliki rival Hrvata uoči utakmice istine u totalnoj nevjerici!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. svibanj 2019. 22:57

Usprkos osvojenom naslovu njemačkog nogometnog prvaka u njemačkim medijima ne prestaju s nagađanjima o mogućoj smjeni Nike Kovača s trenerske klupe Bayerna.

Mediji konstantno izbacuju nova imena kandidata koji bi ga mogli zamijeniti, a u klubu se osbijaju izjasniti hoće li hrvatski trener definitivno ostati i sljedeće sezone.

U subotu je na rasporedu veliko finale Njemačkog nogometnog kupa između RB Leipziga i Kovačevog Bayerna, neki nagađaju da bi taj ishod mogao biti presudan za bivšeg izbornika Vatrenih, a uoči susreta oglasio se Ralf Rangnick.

Trener Leipziga apsolutno je podržao hrvatskog trenera.

"Niko Kovač postao je prvak s Bayernom u prvoj godini na klupi i ima priliku osvojiti dvostruku krunu. Uz ovakvu pozadinu, mislim da je apsolutni izraz nepoštovanja konstantno nagađati ostaje li trener ili će ga netko zamijeniti", rekao je Rangnick za Sport Bild.

"Niko se sjajno razvija kao trener. Već je odradio sjajan posao u Frankfurtu, a ova sezona u Bayernu nije mu bila laka", dodao je 60-godišnji Rangnick, inače bivši trener Stuttgarta, Schalkea i Hoffenheima koji Leipzig vodi od 2015. godine.

BREMEN, GERMANY - MAY 18: Head coach Ralf Rangnick of RB Leipzig looks on prior to the Bundesliga match between SV Werder Bremen and RB Leipzig at Weserstadion on May 18, 2019 in Bremen, Germany. (Photo by Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images)
Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images
Ralf Rangnick

Linker
16. travanj 2024 08:19