Ante Cizmic / CROPIX CROPIX
SLOMIO MU GLEŽANJ

ŠOK NA TRENINGU BAYERNA, NOVI IGRAČ TEŠKO OZLIJEDIO PERIŠIĆA! STIGLE I NOVE LOŠE VIJESTI IZ MÜNCHENA Trener objavio sumornu prognozu za Vatrenog

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. veljača 2020. 15:41

Loša vijest stiže iz Njemačke. Ivan Perišić ozlijedio se na treningu Bayerna i to bi mogao biti veliki korak nazad u njegovom nogometnom razvoju na Allianz Areni, objavio je u utorak poslije podne zabrinjavajuću vijest Sport Bild.

"Težak udarac za Hansija Flicka. Ivan Perišić je zbog ozljede prekinuo trening. Álvaro Odriozola napravio je prekršaj i Perišić je golf vozilom morao biti odvezen s treninga. Radi se o ozljedi desnog gležnja. U tijeku su liječnički pregledi", stoji u telegrafskom objašnjenju na Sport Bildu uz naslov 'Trainings-Schock bei Bayern!'.

Odriozola je, inače, novo pojačanje Bavaraca, desni bočni koji je u Njemačku stigao iz Real Madrida.

Nedugo nakon treninga oglasio se trener Bayerna Hansi Flick s novim lošim vijestima.

"Na prvu to nije izgledalo tako strašno, no naknadni pregled pokazao je prijelom u gležnju. Trebat će ugraditi vijak. Proći će najmanje četiri tjedna dok to ne zaraste. Tek tada će moći krenuti s laganim treninzima. Za nas sve je ovo šok, Perišić nam je u posljednje vrijeme donio puno toga prema naprijed", rekao je Flick, dodavši da bi po prvim prognozama na Perišića neće morati računati barem dva mjeseca.

Njemački dnevnik piše kako je trener Bayerna sada u velikim problemima. Upravo je Perišić posljednjih mjeseci vrlo uspješno mijenjao ozlijeđenog Kingsleya Comana, a s obzirom da zbog ozljede nije spreman ni Serge Gnabry, Hansi Flick će u osmini finala DFB Kupa protiv Hoffenheima u srijedu morati koristiti Philippea Coutinha na poziciji lijevog krila.

Linker
20. travanj 2024 06:30