FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - MARCH 17: Head coach Niko Kovac of Frankfurt gestures during the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and 1. FSV Mainz 05 at Commerzbank-Arena on March 17, 2018 in Frankfurt am Main, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)
Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images / Bongarts/Getty Images

GLASNO JE ODJEKNULO

NIJEMCI LANSIRALI SENZACIJU: NIKO KOVAČ PREUZIMA KLUPU BAYERNA Sport Bild tvrdi, sve je već dogovoreno i uskoro će biti objavljeno

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.04.2018. u 22:53

 • Njemački Sport Bild objavio je senzacionalnu vijest kako je Bayern pronašao nasljednika Juppa Heynckesa u - Niki Kovaču.

  Iako se Kovač i ranije medijski dovodio u kontekst potencijalnog preuzimanja Bayerna, sve je bilo u sferi nagađanja. Sada, čini se, Sport Bild barata konkretnim informacijama.

   

  U tekstu pod naslovom 'Kovač postaje Heynckesov nasljednik u Bayernu' stoji kako je uprava Bayerna prelomila da će upravo 46-godišnji hrvatski izbornik biti taj koji će preuzeti slavni bavarski klub i da će vijest biti objavljena do kraja travnja.

  Kovač je trenutno pod ugovorom s Eintrachtom kojem želi osigurati nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone, a ponuda iz Bayerna se ne odbija.

  Kao igrač Kovač je branio boje Bayerna između 2001. i 2003. godine, a sada je 15 godina kasnije, čini se, na putu povratka u München. Klub bi trebao i službeno preuzeti od ljeta.

  Iz drugih medija