Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
TEŠKI TRENUCI

NIKI KOVAČU OVO SE NIKAKO NEĆE SVIDJETI Legende njemačkog nogometa okrenule su mu palac dolje: 'Njegova sudbina je zapečaćena'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2018. 12:17

Ako je suditi prema riječima Dietmara Hamanna, nekadašnjeg igrača Bayerna i Liverpoola, sudbina Nike Kovača na klupi bavarskog velikana već je zapečaćena.

Nakon blijedog domaćeg remija protiv Freiburga prošlog vikenda (1:1) Hamann je za Sky90 rekao: 'Mislim da je posljednjih tjedana sudbina Nike Kovača u Bayernu zapečaćena. Bilo da pobijedio u Dortmundu ili ne, mislim da Kovač u Münchenu neće ostarjeti".

Aludirao je Hamann na subotnji derbi protiv lidera njemačkog prvenstva, Borussije iz Dortmunda, za kojom Bayern trenutno zaostaje četiri boda. U slučaju poraza ta bi prednost Borussije narasla na velikih sedam bodova.

I druga legenda Bayerna odapela je otrovnu strelicu u Kovačevom pravcu. Riječ je o Lotharu Matthäusu.

"Ove Bayernove momčadi nitko se više ne boji, a među igračima nema kohezije. Ako izgubi od Borussije ne bih htio biti u Kovačevoj koži", objasnio je Matthäus.

U međuvremenu je bivšeg izbornika Vatrenih napala i Lisa Müller, inače supruga Bayernove zvijezde Thomasa Müllera.

"Trebalo mu je više od 70 minuta da shvati", napisala je Lisa Müller, očito aludiravši na Kovača, budući je Thomas Müller u igru protiv Freiburga ušao u posljednjih 20 minuta igre protiv Freiburga.

U međuvremenu se Lisa ispričala Kovaču na komentaru i iznenađujuće s Instagrama izbrisala sve fotografije s Thomasom. Njezin suprug sve je komentirao riječima: "Meni se čini da su to prije svega bile njene emocije".

A Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić novinarima je odbrusio na pitanje hoće li Kovač i dalje biti trener i u slučaju poraza u Dortmundu.

"Ne postavljajte glupa pitanja", rekao je Salihamidžić.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 19:19