Ribery i Kovač
 Sebastian Widmann/Getty Images / Bongarts/Getty Images
OPROŠTAJ LEGENDI

NIKO KOVAČ BROJI SATE DO UTAKMICE GODINE, SVI OČEKUJU NASLOV PRVAKA, A ON SE DIVI LEGENDAMA 'Volio bih da sam ih trenirao kada su imali 25 godina'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. svibanj 2019. 23:58

Manje od 24 sata ostalo je do početka vrhunca nogometne sezone u Bundesligi - posljednjih utakmica prvenstva koje će odrediti novog prvaka Njemačke!

34. kolo Bundeslige Bayern Nike Kovača dočekat će na vrhu tablice, s dva boda prednosti nad drugoplasiranom Borussijom.

Sve utakmice posljednjeg kola na rasporedu su sutra u 15 sati i 30 minuta. Bayern dočekuje Eintracht, dok Borussia gostuje u Mönchengladbachu.

- Neću pratiti što se događa u utakmici Borussije, rekao je jučer na pres-konferenciji Kovač.

U jednom trenutku sezone Borussia je nad Bayernom imala devet bodova prednosti.

- U zimu smo se nadali da ćemo imati ovakvu šansu, da ćemo u zadnjoj utakmici imati priliku uzeti naslov. Sada smo došli do te prilike i mi je namjeravamo iskoristiti, rekao je Kovač.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - Bayern Munich v Liverpool - Allianz Arena, Munich, Germany - March 13, 2019  Bayern Munich coach Niko Kovac gives instructions to Franck Ribery   REUTERS/Andreas Gebert
REUTERS

Svoje posljednje utakmice u dresu Bayerna sutra će odigrati Franck Ribery i Arjan Robben. Međutim, Kovač nije htio govoriti o njihovoj minutaži u oproštaju.

- Što god o njima rekli, nije dovoljno. Morate ih opisivati superlativima. Oni su divne osobe i ono što su postigli u nogometu je jedinstveno. Bit će to velik gubitak za klub... Volio bih da sam ih mogao trenirati kada su imali 25 godina".

Linker
24. travanj 2024 18:58