REUTERS/Andreas Gebert
REAKCIJA TRENERA

NIKO KOVAČ OSTAO JE GOSPODIN USPRKOS NEOČEKIVANOM UDARCU, JEDNA STVAR GA JE POSEBNO NALJUTILA Nakon prvog poraza sezone poručio: 'To me frustrira!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2019. 22:31

Nakon 7:2 pobjede protiv Tottenhama u Londonu za Bayern i Niku Kovača sve se činilo idealnim. Ispisne su povijesne stranice kluba, Bayern je upisao drugu najveću gostujuću pobjedu u povijesti Lige prvaka, uslijedili su hvalospjevi sa svih strana, uključujući i izvršnog predsjednika Karl-Heinz Rummeniggea, a onda je uslijedio hladan tuš.

Naime, danas je Bayern u Bundesligi izgubio kod kuće od Hoffenheima s 2:1, što nitko nije očekivao. Naime, Hoffenheim je do ovog kola upisao samo jednu pobjedu i sada je slavio usred Münchena.

"Nismo uspjeli prenijeti dobar osjećaj s utakmice u utorak na današnju. To me frustrira", rekao je Kovač.

"Prvo poluvrijeme je bilo ok, stvorili smo neke dobre situacije, ali smo trebali igrati odlučnije. U drugom dijelu nismo bili dobri, napravili smo previše pogrešaka i nismo u nijedmo trenutku stvorili pritisak na suparnika. Na kraju Hoffenheimova pobjeda nije bila nezaslužena", dodao je hrvatski trener.

Usprkos prvom ovosezonskom porazu u Bundesligi Kovačeva je momčad ostala je vodeća na ljestvici sa 14 bodova. Zanimljivo, isti broj bodova ima pet prvoplasiranih momčadi na ljestvici, ali je Bayern s najboljom gol-razlikom (20-8).

Linker
20. travanj 2024 04:44