Reuters
BILD PIŠE O KOVAČEVOM REŽIMU

NIKO KOVAČ U BAYERNU SVE ČEŠĆE NA METI KRITIKA, A SADA JE OTKRIVENO ČIME JE TO UZNEMIRIO BAVARSKE ZVIJEZDE 'Pripremamo li se mi to za Tour de France?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2018. 18:32

Bayern München je velikoj krizi, nakon četiri utakmice njemački prvak i dalje ne zna za pobjedu. Trener Bayerna Niko Kovač sve češće je na meti kritika, kako medija tako navodno i igrača. Njemački Bild prenosi da se Bayernove zvijezde protive metodama rada bivšeg hrvatskog izbornika.

Igrači tako, prema informacijama Bilda, nakon svakog treninga moraju 20 minuta provesti na biciklu, a nakon svake utakmice i 30 minuta. Kovač smatra da vožnja biciklom ima važnu regenerativnu ulogu u formi sportaša i svoj je način rada nametnuo bavarskim nogometašima. Takav 'prekovremeni rad' navodno smeta brojnim zvijezdama.

Hrvatski strateg na klupi Bayerna već je u Frankfurtu imao problema s različitim klanovima kojima je smetao Kovačev režim, a iz tog perioda kruži i pitanje sarkastičnog karaktera "Pripremamo li se mi to za Tour de France?".

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group E - Bayern Munich v Ajax Amsterdam - Allianz Arena, Munich, Germany - October 2, 2018  Bayern Munich coach Niko Kovac   REUTERS/Andreas Gebert
REUTERS/Andreas Gebert

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 14:24