REUTERS/Wolfgang Rattay
NE IZGLEDA DOBRO

NIKO KOVAČ U NOVIM PROBLEMIMA! JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDI BAYERNA POBJEGLA S TRENINGA Demonstrativno skinuo rukavice, otuširao se i napustio kamp

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. veljača 2019. 16:28

Niko Kovač i njegov Bayern doživjeli su u posljednjem kolu novi udarac u prvenstvu nakon što su na gostovanju kod Bayera upisali poraz 3:1, ali tu mukama za bivšeg izbornika Vatrenih nije kraj. Prema pisanju njemačkog Bilda jedna od najvećih zvijezdi kluba, Francuz Franck Ribery napustio je posljednji trening bavarskog velikana.

Navodno nije riječ o nikakvoj ozljedi već o nezadovoljstvu veznjaka.

- Francuz je bijesno skinuo rukavice i otišao s terena. Nema govora o nikakvoj ozljedi, jer problem koji je imao s tetivom je riješen. Riječ je o nezadovoljstvu, a nakon tuširanja napustio je i klupske prostorije dok su njegovi suigrači još uvijek bili na terenu.

MUNICH, GERMANY - OCTOBER 02: Franck Ribery of Bayern Muenchen walks past head coach Niko Kovac during the Group E match of the UEFA Champions League between FC Bayern Muenchen and Ajax at Allianz Arena on October 2, 2018 in Munich, Germany. (Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images)
Sebastian Widmann/Getty Images / Bongarts/Getty Images
Ribery i Kovač

Nakon nezadovoljnog Kolumbijca Jamesa Rodrigueza Niko Kovač tako ima novi potencijalni problem u svlačionici, a da stvar bude gora uoči derbija protiv Schalkea ima i velik broj ozlijeđenih igrača poput Neuera, Robbena i Sanchesa.

Linker
20. travanj 2024 06:44