Soccer Football - International Champions Cup - Bayern Munich v Paris St Germain - Woerthersee Stadium, Klagenfurt, Austria - July 21, 2018 Bayern Munich coach Niko Kovac before the match REUTERS/Lisi Niesner
REUTERS/Lisi Niesner

TEŠKO ĆE MU I TO PROĆI

'NJEGOVA POSLJEDNJA NADA JE PRIVATNI RAZGOVOR S NIKOM KOVAČEM' Slijedi potez očajnika i vjerojatno zadnji pokušaj bijega nezadovoljne zvijezde

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 28.07.2018. u 10:47

 • Već neko vrijeme traje nezadovoljstvo i velika želja za odlaskom Roberta Lewandowskog iz Bayerna. Poljski reprezentativac želi napustiti Bavarce nakon četiri godine u klubu, no čini se kako to nije rasplet kakav se sviđa upravi ovog europskog velikana.

  Ako pitate glavna lica i odgovorne ljude u klubu, nema nikakve sumnje da će Lewandowski i iduću sezonu zaigrati u njihovom dresu. No, njemački Sky Sport javlja da će napadač ipak krenuti u još jedan, onaj posljednji pokušaj 'bijega'.

   

  "Posljednja nada Lewandowskog je privatni razgovor s trenerom Nikom Kovačem", stoji u tekstu uglednog medija.

  Nadalje, navodi se da bi bilo jako opasno za Bayern zadržati Poljaka protiv njegove volje, ali da su u klubu očito spremni na taj rizik jer će teško promijeniti svoje mišljenje, čak i nakon njegovog razgovora s hrvatskim strategom.

  Lewandowski je od dolaska u Bayern 2014. godine upisao 151 pogodak u 195 nastupa, a tome je pridodao i 35 asistencija.

  Iz drugih medija