Matthias Hangst/Getty Images / Getty Images
BRAVO, MAJSTORE

ODBACILI GA U DINAMU, ODBACILI GA NA OTOKU, ALI EVO ŠTO SE DOGODI KADA MU DATE PRAVU PRILIKU Veliki džoker Vatrenih proglašem igračem sezone!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. svibanj 2017. 11:55

Jedini klub u kojem Andrej Kramarić nije uspio doći do izražaja i pokazati sav svoj talent je Leicester. Claudio Ranieri u svom mandatu na klupi bivšeg engleskog prvaka nije pokazao preveliki interes za hrvatskim napadačem, te ga je elegantno poslao u Njemačku točnije u Hoffeiheim na posudbu.

Tamo se nakon sjajnih igara izborio za status prvotimca, da bi samo godinu dana kasnije bio proglašen i najboljim igračem kluba nakon sezone iz snova.

Kramarić je ove godine svojim pogocima (15) i asistencijama (8) uvelike pomogao Hoffenheimu da izbori doigravanje za Ligu prvaka. Unatoč ozljedama koje je vukao tijekom čitave sezone Kramarić je uspio postići nekoliko sjajnih pogodaka, a posebno je lijep bio onaj Bayernu u pobjedi u 27. kolu Bundeslige.

Također valja napomenuti kako se Krama trenutačno nalazi na Ibizi gdje se oporavlja od ozljede ramena te će sasvim sigurno propustiti reprezentativni okršaj protiv Islanda 11. lipnja.

Linker
25. travanj 2024 10:23