REUTERS
TKO SE ZADNJI SMIJE...

ONI SU NIKI KOVAČU VEĆ POKVARILI PLANOVE: SPREMA SE SLAVLJE NASLOVA PRVAKA, ALI NE U MÜNCHENU 'Slavlje počinje u subotu, u nedjelju ćemo se voziti...'

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 17. svibanj 2019. 13:05

Kako se bliži subota iz Dortmunda dolaze sve optimističnije najave uoči konačnog raspleta bundesligaške utrke. Odmah nakon utakmica odigranih proteklog vikenda Hans Joachim Watzke poslao je jasnu poruku.

Bayern ima 75 bodova i dočekuje bivši Kovačev klub Eintracht, Borussia Dortmund 73 i gostuje kod imenjaka u Moenchengladbachu. Sve utakmice 34. kola igraju se u subotu u 15.30 sati.

- Sada smo mi u prednosti jer nemamo što izgubiti, na njima je pritisak - rekao je izvršni predsjednik Borussije, a jučer je to pojačao i najavom proslave naslova u Dortmundu.

- Prvo ćemo slaviti u subotu oko 22 sata kada se vratimo. A u nedjelju ćemo se voziti, ako treba, cijeli dan na korzu.

REUTERS/Andreas Gebert
Trener Borussije Dortmund Lucien Favre / REUTERS
Trener Borussije Dortmund Lucien Favre

Lucien Favre, trener crno-žutih, nije čovjek koji će lako pasti u euforiju, smireno je najavio utakmicu u Mönchengladbachu.

- Koncentrirani smo samo na tu utakmicu, moramo je dobiti i to je sva mudrost. Uopće me ne zanimaju njihove želje, samo želim da moja momčad odigra na vrhunskoj razini - rekao je Favre, a onda ipak nije izdržao.

- Utrka za naslov prvaka nije odlučena.

Borussia će u odlučujući dvoboj ući bez Dialla koji je ozlijeđen, dok će svoje mjesto mežu vratnicama zauzeti oporavljeni Roman Bürki.

Linker
26. travanj 2024 21:35