REUTERS
SVAKA MU JE NA MJESTU

'POKAŽI IM, NIKO!' LEGENDARNI FRANZ BECKENBAUER 'OPRAO' SVE REDOM, A POHVALIO HRVATA 'Nije lako Niki Kovaču s obzirom kakvu momčad trenira'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2019. 15:55

Franz Beckenbauer dugo se nije pojavljivao u javnosti zbog problema sa srcem, a na okupljanju upriličenom povodom 50 godina od osvajanja prve dvostruke krune Bayerna, legendarni Kaiser prokomentirao je aktualnu zbilju kluba.

- Odavno su mogli sve riješiti, ne znam zašto nisu i ne zanimaju me previše pojedinosti. Niko Kovač na kraju ipak može svima pokazati svoju vrijednost, što mu od srca želim, sigurno mu nije lagano jer trenira vrlo razmaženu momčad - vrlo oštar bio je 73-godišnja legenda njemačkog i svjetskog nogometa koja je s Bayernom i Elfom osvojio sve moguće trofeje kao igrač.

Unatoč kritikama, ova momčad Bayerna pred osvajanjem je još tjedne dvostruke krune nakon subotnjeg raspleta u 32. kolu njemačkog prvenstva.

Bayern je na Allianz Areni pobijedio Hannover 3:1 i tako napravio važan korak prema osvajanju još jedne titule prvaka Njemačke odlaskom na pet bodova prednosti ispred Borussije Dortmund dva kola prije kraja.

Uz to, Kovač ima priliku i za osvajanje dvostruke krune, čeka ga još finale DFB-pokala u Berlinu protiv RB Leipziga.

Linker
19. travanj 2024 20:56