REUTERS/Ralph Orlowski
INOVATIVNA METODA

POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ ŠPIJUNAŽE KRAMARIĆA I DRUŠTVA Neobičan detalj zabrinuo je njemačku nogometnu javnost

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2018. 22:41

Podignuta je ljestvica u nogometnoj špijunaži, prenose njemački mediji i ugledni BBC. Potvrđeno je da policija istražuje slučaj koji je zabrinuo njemačku nogometnu javnost.

Naime, u srijedu je odigrana utakmica 16. kola Bundeslige između Werdera i Kramarićeva Hoffenheima, a uoči susreta igrači gostiju zamijetili su bespilotnu letjelicu, popularni dron, kako nadlijeće trening-kamp za vrijeme njihova treninga. Dron je navodno u utorak nekoliko puta preletio travnjak na kojemu su se Kramarić i društvo pripremali za gostujuću utakmicu u Bremenu.

BRUECK, GERMANY - JUNE 08:  The photographer's DJI Phantom 3 Pro multirotor drone flies near a wind farm on June 8, 2016 near Brueck, Germany. Countries across Europe are debating legislation to regulate the use of consumer drones. As prices have come down and piloting simplified the market for consumer-oriented drones has risen dramatically with sales of hundreds of thousands of drones expected for coming years.  (Photo by Sean Gallup/Getty Images)
Sean Gallup/Getty Images

"Uočili smo sumnjivu letjelicu i reagirali", kratko su priopćili iz uprave Hoffenheima, ali nikakvi detalji o daljnjim koracima nisu objavljeni. Zasad je sve ostalo na riječima glasnogovornika kluba:

"Slučaj je predan policiji koja je već pokrenula istragu."

Werder i Hoffenheim remizirali su rezultatom 1:1. Kramarić je odigrao cijeli susret, a Hoffenheim je u vodstvo doveo Bittencourt u 31. minuti, dok je konačni rezultat postavio Gebre Selassie u 57. minuti.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 11:12