Ribery i Kovač
 Sebastian Widmann/Getty Images / Bongarts/Getty Images
KRIZA BAVARSKOG VELIKANA

PREDSJEDNIK KLUBA BAYERNOVIH NAVIJAČA KRITIČAN, ALI NE I PREMA KOVAČU 'Ove zvijezde moraju dati puno više! Niko? Odjednom sve što napravi ne valja...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2018. 11:27

U trenucima dok Bayern Nike Kovača prolazi kroz teške trenutke i za vodećom Borussijom Dortmund zaostaje velikih sedam bodova oglasio se predsjednik Bayernovog fan kluba Mexico - Gerad Fiedler. Riječ je o najvećem Bayernovom fan klubu izvan Njemačke, a Fiedler je bio na tribinama Signal Iduna Parka prošle subote kada su Bavarci poraženi s 3:2 od Borussije Dortmund.

"Naša momčad je u tranziciji. Bit će promjena i one dolaze. Treba reći da smo imali i nesreće s ozljedama igrača, poput onih koje su zadesile Comana ili Tolissa. A ono što nam nedostaje je karakterni igrač poput Artura Vidala, Effenberga ili Matthäusa. Nemamo karakternog igrača kao što je Ramos u Madridu, a u siječnju nećemo nikoga potpisati, tako da je situacija komplicirana", objasnio je Fiedler, prenosi Marca.

Onda je istaknuo zvijezde koje jednostavno moraju dati više.

"Thiago, Müller, Ribery, Robben i James, svi oni moraju dati više. Kimmich i Lewandowski bili su dobri, kao i Gnabry u nekim utakmicama.

Na kraju se dotaknuo i Nike Kovača čija se potencijalna smjena provlači kroz njemačke medije već dulje vrijeme.

"Kovač je dobio prvih sedam utakmica na klupi i tada se o njemu pričalo kao o super treneru. A sada nakon svih problema odjednom sve što napravi ne valja. Utakmica s Dortmundom bila nam je važan pokazatelj snage, da vidimo gdje smo, ali su nas pobijedili", zaključio je Fiedler.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 03:14