REUTERS
OTVORIO DUŠU

PRIČA JE BILA OZBILJNA! KAPETAN EUROPSKOG VELIKANA OTKRIO POTRESNE DETALJE Kada se problem ponovno pojavio lako se moglo dogoditi da završim karijeru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2018. 11:38

Jedan od najboljih vratara svijeta i čuvar mreže njemačkog velikana Bayerna, Manuel Neuer šest mjeseci nakon potpunog oporavka od povrede odlučio je javnosti otkriti koliko mu je bilo teško i koliko je čitava priča bila ozbiljna.

Neuer je propustio gotovo čitavu sezonu zbog povrede stopala, a nedugo nakon povratka, uslijedile su nove muke. Problem se ponovno pojavio, ali srećom nije doveo do najgoreg scenarija.

- Kada se problem ponovno pojavio lako se moglo dogoditi da završim karijeru - rekao je Neuer za njemački Süddeutsche Zeitung, pa nastavio:

Soccer Football - Bundesliga - Werder Bremen v Bayern Munich - Weser-Stadion, Bremen, Germany - December 1, 2018  Bayern Munich's Manuel Neuer   REUTERS/Fabian Bimmer  DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
REUTERS

- Nisu me previše dirnule stvari koje su izrečene o našoj generaciji poslije Rusije. Nisam se zasitio, i dalje osjećam glad i imam potrebu biti dio reprezentacije i osvajati trofeje.

Kada je Bayern u pitanju morat će Neuer kao i ostatak momčadi dobro zapeti u nastavku sezone žele li se vratiti u borbu za naslov obzirom da je jesenski dio sezone bio za zaborav, najgori u posljednjih osam godina.

Linker
20. travanj 2024 01:29