REUTERS
'KRTICA' U BAYERNU

PROCURILI NOVI PIKANTNI DETALJI IZ SVLAČIONICE Nijemci otkrili imena trojke koju je Kovač žestoko kritizirao: 'Ja ću nastradati i dobiti otkaz, ne vi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2018. 10:14

Izgleda kako u Bayernu definitivno imaju 'krticu' koja redovito u medije iznosi neke pikantne detalje iz svlačionice koja je ionako u posljednje vrijeme često bila na udaru kritika.

Ovoga puta njemački Bild donosi priču o situaciji koja se događala nakon nedavno odigrane utakmice 12. kola Bundeslige u kojoj je ekipa Nike Kovača prosula 2-0 vodstvo i u konačnici odigrala 3:3 s Fortunom Düsseldorf, u tim trenucima pretposljednjom momčadi prvenstva.

Prema novoj priči njemačkog medija, hrvatski je trener nakon utakmice kritizirao igrače zbog preopuštenog pristupa. Na njegovom su se udaru navodno prvo naši Jerome Boateng i Niklas Süle kojima je zamjerio na nedostatku agresivnosti, a kao primjer kako bi trebali igrati naveo im je utakmicu koju su ne tako davno odigrali Atletico Madrid i Barcelona.

Soccer Football - Bundesliga - Borussia Dortmund v Bayern Munich - Signal Iduna Park, Dortmund, Germany - November 10, 2018  Bayern Munich coach Niko Kovac during the post match press conference      REUTERS/Leon Kuegeler  DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
REUTERS/Leon

"Ja ću nastradati i dobiti otkaz, ne vi", navodno je Hrvat poručio momčadi koja je pod hitno trebala buđenje.

Nijemci pišu da ništa bolje nije prošao ni Joshua Kimmich koji je u utakmici s Fortunom ignorirao Kovačeve upute, ali i povremene zahtjeve suigrača na terenu.

Kimmich je navodno kritiku prihvatio u tišini, a da je ista upalila pokazuju utakmice koje su uslijedile. Naime, Bayern je potom svladao Benficu s 5:1 u Ligi prvaka, a zatim i u prvenstvu upisao 2:1 pobjedu nad Werderom.

U obje je utakmice Kimmich bio jedan od najboljih pojedinaca...

Linker
25. travanj 2024 22:43