REUTERS/Ralph Orlowski
 REUTERS
VELIK POSAO U MUNCHENU

SJAJNE VIJESTI ZA NIKU KOVAČA I drugi dio ubojitog tandema produžio vjernost bavarskom divu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. svibanj 2018. 20:14

Sjajne vijesti stižu za Niku Kovača. Nakon Francka Riberyja, novi ugovor potpisao je i Nizozemac Arjen Robben.

Bivši izbornik Vatrenih od iduće će sezone voditi Bayern München, a sigurno je da će nešto lakši posao imati ako u svojim redovima zadrži ključne igrače bavarskog diva. Njegove želje upravo se i ispunjavaju jer Robben je bio jedan od igrača koje je njemački prvak svim silama pokušavao još jednom privezati za klub.

"Već bih volio početi s novom sezonom. Iskreno, bilo je vrlo bolno što sam morao propustiti uzvratni susret u polufinalu Lige prvaka. Zato želim sljedeće sezone još jednom dati sve od sebe kako bi ostvarili dobar rezultat. Nadam se i da ću biti važan dio ove momčadi", izjavio je Robben nakon produljenja ugovora.

34-godišnji Nizozemac potpisao je do 30. lipnja 2019. godine. Podsjetimo, Robben se Bayernu priključio u kolovozu 2009. kada je napustio Real Madrid. S njemačkim je klubom osvojio Bundesligu u čak sedam navrata, a tome je pridodao i četiri DFB Pokala. Jedan od njegovih najpoznatijih trenutaka u dresu Bavaraca bilo je postizanje pobjedničkog gola u finalu Lige prvaka (2013.) kada je njegov klub svladao Borussiju Dortmund na Wembleyju.

Linker
26. travanj 2024 13:36