Reuters

VELIKI POVRATAK PRVAKA

'SVI IZVADITE SVOJE MOBITELE I OBJAVITE OVO NA INTERNETU ŠTO JE BRŽE MOGUĆE' Potvrđen jedan od najvećih mečeva u povijesti borilačkih sportova!

AUTOR:
  • Filip Ožbolt

 • OBJAVLJENO:
 • 12.03.2017. u 15:02

 • Jedan od najboljih boksača svih vremena i najbolji u svojoj eri, Amerikanac Floyd Mayweather objavio je u Londonu kako se vraća u ring. Najbogatiji sportaš na planeti ne vraća se profesionalnom boksu radi borbe protiv ujedinjenog prvaka u velter kategoriji Keitha Thurmana ili borbe protiv Gennadyja Golovkina ili Canela Alvareza u super velteru, već zbog dugo očekivanog meča kontra UFC borca Conora McGregora.

  - Svi izvadite svoje mobitele i objavite ovo na internetu što je brže moguće - kazao je Mayweather na početku svog govora.

  Mnogima je sporna činjenica što će McGregor promijeniti disciplinu i preći na boksačka pravila, no Mayweather naglašava kako je i on puno puta bio u nepovoljnom položaju na neprijateljskim terenima.

   

  - Izlazim iz mirovine samo kako bih se mogao boriti protiv Conora McGregora. Ne želim čuti više nikakve izlike u vezi novca ili UFC-a. Neka potpiše papire s UFC-om kako bi se mogao boriti protiv mene u lipnju - poručio je Amerikanac.