Alexander Hassenstein/Getty Images for Paulaner
POSLJEDNJA PORUKA

TAKO TO RADE BRAĆA KOVAČ: PROČITAJTE GOSPODSKI OPROŠTAJ SLAVNOG HRVATSKOG DVOJCA OD ALLIANZ ARENE 'Naravno da ćemo ostati navijači Bayerna!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2019. 10:22

Niko Kovač od nedjelje više nije trener Bayerna, presudio mu je katastrofalni 5:1 poraz od Eintrachta, ali braća Kovač neće po tome ostati zapamćena u Münchenu.

Bivši hrvatski izbornik se na svoj način oprostio od svih u klubu i to poslavši e-mail svim zaposlenicima minhenskog kluba, kojiih ima preko tisuću. Legendarni kapetan Vatrenih je u mailu objasnio zašto je izabrao baša takav način za posljednju poruku, ali se i prisjetio najljepših trenutaka koje je proveo na Allianz Areni.

"Dragi Bayernovi zaposlenici, sigurno ste čuli da više nismo trener/pomoćni trener kluba. Oproštaj s više od 1000 kolega bio bi težak, a želimo i pustiti momčad da se u miru pripremi za dvije bitne utakmice protiv Olympiakosa i Borussije. Zbog toga vam se obraćamo mailom.

Hvala vam od srca. Svi ste nas toplo dočekali, uvijek bili tu za nas kad smo trebali pomoć i uvijek nas podržavali. Hvala za sve naše razgovore. Nikad nećemo zaboraviti osvajanje lige, kupa i superkupa. Želimo vam sve najbolje, kao i cijelom klubu. Naravno da ostajemo navijači Bayerna. Sve najbolje i pozdrav", stoji u oproštajnom e-mailu braće Kovač.

Braća Kovač na taj su se način oprostili od svojih donedavnih suradnika i još jednom pokazali gospodske manire.

Linker
27. travanj 2024 06:16