Getty Images
OBRAT NA POMOLU

UGLEDNI DNEVNIK NAJAVIO POVRATAK NEZADOVOLJNOG HRVATA Europski velikan kojem je Mario Mandžukić nekad punio mrežu spašava karijeru legende Vatrenih!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. studeni 2019. 23:01

Sudionici slavnoga puta hrvatske nogometne reprezentacije prema svjetskom srebru u Rusiji traže svoje nove klubove. Jasno, ne svi, već oni koji ulaze u rubriku senatora u hrvatskoj vrsti ili pak oni koji su se od iste već oprostili. Ivanu Rakitiću su se u Barceloni već zahvalili, a i Mario Mandžukić još je uvijek samo formalno član talijanskog prvaka Juventusa.

Ni za jednog od njih interesa europskih klubova ne manjka. Konkretno, za Mandžukića su se zanimali i neki klubovi iz Katara, ali i američkog MLS-a, no izvjesno je kako će Mandžo svoju karijeru nastaviti na Starom kontinentu.

Njemački Kicker objavio je u ponedjeljak da od hrvatskog napadača još uvijek nisu odustali iz tabora Manchester Uniteda, koji bi na taj način, dakle dovođenjem našeg asa zatvorio kroničan problem neefikasnosti Crvenih vragova. No, u igru se uključuje i novi klub, a to je dortmundska Borussia.

E sad, hoće li se Mandžukić vratiti u Njemačku, u kojoj je proveo dobar dio svoje karijere, ovisi možda o žuto-crnima. BVB će nastojati parirati Unitedu kada se budu slale službene ponude, ali više od cifre za odštetu trebat će zadovoljiti stavku u ugovoru u kojem se spominje plaća.

Linker
20. travanj 2024 01:41