Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
KLADIONICE MU NE VJERUJU

UZEO JE PRVENSTVO, UZEO JE KUP, ALI KOVAČU I DALJE NE VJERUJU Hrvat na 6. mjestu onih koji bi prvi mogli odletjeti s klupe

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 27. srpanj 2019. 14:20

Tri tjedna prije početka Bundeslige kladionice su izbacile svoja predviđanja. Jedna od najzanimljivijih oklada je ona koji će trener prvi odletjeti s klupe.

Kao što se i očekivalo najmanje se vjeruje Davidu Wagneru, ali ne zato što on nije dobar trener, nego zbog toga što sjedi na užarenoj klupi Schalkea. Na otkaz donedavnom treneru Huddersfielda koeficijent je 5, slijedi dvojac na klupama novih bundesligaša Paderborna i Union Berlina, Steffena Baumgarta i Ursa Fischera - koeficijent 6.

Ante Čović i Alfred Schreuder, treneri koji su nedavno preuzeli Herthu odnosno Hoffenheim, sljedeći su na listi za odstrel, njihov odlazak kladionice cijene s koeficijentom 8. Na šestom mjestu je Niko Kovač, bude li bio prvi trener s otkazom, kladitelj će podebljati svoju zaradu 10 puta.

Soccer Football - Bayern Munich Training - Saebener Strasse, Munich, Germany - July 8, 2019   Bayern Munich coach Niko Kovac during training   REUTERS/Michael Dalder - RC1A95CF6D20
REUTERS/Michael Dalder

Najsigurniji na klupama, barem što se kladionica tiče, jesu Christian Streich (Freiburg), Florian Kohlfeldt (Werder) i Julian Naggelsmann (RB Leipzig), koeficijent da će netko od njih prvi dobiti otkaz je 50.

Linker
16. travanj 2024 18:07