Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images
U BAYERU DO 2023.

VATRENI OTKLONIO SVA NAGAĐANJA OKO VLASTITE BUDUĆNOSTI I POTPISAO NOVI UGOVOR 'Ovdje se osjećam kao kod kuće. Momčad ima karakter i jako dobre igrače'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 21. listopad 2018. 21:36

Tin Jedvaj produžio je ugovor s Bayerom iz Leverkusena do 2023. godine. Hrvatski reprezentativac imao je prije toga potpisanu suradnju s njemačkim klubom do 2020. godine, a nakon Svjetskog prvenstva na kojem je Jedvaj bio dio srebrne Hrvatske, te jesenskog napretka u formi, produženjem ugovora iskazali su povjerenje u njega.

Jedvaj se pridružio Bayernu iz Rome u ljeto 2014. godine, prvo na šestomjesečnu posudbu, da bi potom potpisao ugovor.

- Tin se kod nas jako igrački razvio, nastupa za svoju zemlju i sada je važan dio hrvatske momčadi - rekao je sportski direktor Jonas Boldt dodajući:

- Nažalost, prošle je sezone doživio ozbiljnu ozljedu, ali u drugoj polovici sezone ponovno je pokazao veliki potencijal kako bi izborio mjesto na Svjetskom prvenstvu. Uvjereni smo da je sposoban još puno više - istaknuo je Boldt za službenu stranicu Bayera.

Jedvaj je vrlo zadovoljan produženim ugovorom.

Soccer Football - UEFA Nations League - League A - Group 4 - Croatia v England - Stadion HNK Rijeka, Rijeka, Croatia - October 12, 2018  Croatia's Tin Jedvaj is shown a yellow card by referee Felix Brych  Action Images via Reuters/Carl Recine
Action Images via Reuters

- Klub me uvijek podržavao, uvijek su stajali iza mene, posebno u teškim fazama, a sada se osjećam kao kod kuće i veselim se nadolazećim godinama. Momčad ima dobar karakter i jako dobre igrače - kazao je hrvatski reprezentativac za Bayerov web.

Od dolaska u Leverkusen, Tin Jedvaj ima 84 nastupa. Na taj način prekinute su sve špekulacije o njegovoj budućnosti, odnosno gdje će nastaviti karijeru. Što više i bolje bude igrao u Leverkusenu, sretniji će biti i izbornik Dalić. Jedvajev talent nikad nije bio upitan.

Linker
19. travanj 2024 04:03