Alexander Hassenstein/Getty Images for Paulaner
ZA NJEGA NEMA DILEME

VELIKI GAZDA BAYERNA OTKRIO ZAŠTO JE SVLAČIONICA DOBRO PRIHVATILA KOVAČA I PROGOVORIO O VELIKOM TRANSFERU To je najbolji dokaz da smo izabrali pravoga

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2018. 13:03

Bayernov izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge progovorio je u velikom intervjuu za klupsku televiziju o aktualnim pitanjima. Nama najzanimljiviji, dakako, bio je dio intervjua u kojem je govorio o Niki Kovaču.

"Njegovi treninzi su fizički vrlo intenzivni i momčad se čini u vrhunskoj formi. Također je nešto promijenio taktički. To se vidjelo u Stuttgartu u našoj najboljoj utakmici sezone dosad", rekao je Rummenigge.

Kovač je s Bayernom upisao 4 pobjede u 4 prve natjecateljske utakmice, a nastavak serije očekuje se u subotu protiv Bayer Leverkusena.

European Club Association (ECA) Chairman Karl-Heinz Rummenigge addresses a news conference after ECA's 17th General Assembly in Geneva, Switzerland, September 6, 2016.  REUTERS/Denis Balibouse
REUTERS/Denis Balibouse / REUTERS

"Kovač je različita generacija trenera od Ancelottija ili Heynckesa koji su bili dobri, ali stariji od njega. Niko jako dobro radi svoj posao i dočekan je s velikim simpatijama. Ima jasne ideje, jasno ih iznosi i momčad ga je dobro prihvatila. To je najbolji dokaz da smo izabrali pravog trenera u Niki", objasnio je Rummenigge.

Progovorio je Rummenigge i o mogućnosti dovođenja velikog pojačanja.

"Prodali smo Douglasa Costu, Sebastiana Rudyja i Juana Bernata. Imamo finacijskih sredstava za realizaciju velikog transfera. Ako uvidimo potrebu, to je moguće", objasnio je Rummenigge.

Linker
20. travanj 2024 05:51