Christian Kaspar-Bartke/Bongarts/Getty Images
14. GOL SEZONE

VIDEO: ANDREJ KRAMARIĆ ISPISAO POVIJESNE STRANICE HOFFENHEIMA Hrvatski strijelac 'ukrao' gol, upisao asistenciju i ostao sam na vrhu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2019. 23:30

Andrej Kramarić nastavlja igrati u sjajnoj formi.

Nakon reprezentativne stanke tijekom kojeg je zabio pobjednički gol protiv Azerbajdžana u Zagrebu, Kramarić se upisao među strijelce i u nastavku natjecanja u Bundesligi. U prvoj utakmici 27. kola upisao je gol i asistenciju u visokoj 4:1 pobjedi svog Hoffenheima protiv Bayera.

U 10. minuti s lijeve je strane vrlo dobro pronašao Ishaka Belfodila, da bi u 79. minuti na dodavanje spomenutog igrača postavio konačan rezultat.

Kramariću zaista nije bilo teško zabiti gol. Belfodil je sve obavio, savladao suparničkog vratara, a Kramarić je posljednji dirao loptu prije nego li je ušla u mrežu.

Bio mu je to 14. ovosezonski bundesligaški gol i na ljestvici najboljih strijelaca lige nalazi se na diobi četvrtog mjesta s Alcacerom i Hallerom. Također, tim golom izbio je samostalno na vrh ljestvice najboljih strijelaca u povijesti Hoffenheima što se tiče utakmica Prve Bundeslige. Bio mu je ovo ukupno 47. gol za klub, a Sejad Salihović ostao je na 46.

Belfodil je inače bio dvostruki strijelac na susretu, zabio je još i u 61. minuti, dok je jedan gol Hoffenheima zapravo autogol Svena Bendera (51'). Jedini gol za Bayer zabio je Kevin Volland u 17. minuti.

Kramarić je odigrao cijelu utakmicu za Hoffenheim, kao i Tin Jedvaj za Bayer.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 03:50