Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images
POTPISAO TROGODIŠNJI UGOVOR

VIDEO: BAYERN SLUŽBENO PREDSTAVIO NIKU KOVAČA Na presici progovorio o neizvjesnoj bodućnosti najveće zvijezde i otkrio da želi jednog Vatrenog

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. srpanj 2018. 18:20

Niko Kovač danas je i službeno predstavljen kao novi trener minhenskog Bayerna.

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije bio je sjajno raspoložen i spremno je pozirao fotoreporterima.

Na presici Kovač nije skrivao želju da u redovima zadrži Poljaka Roberta Lewandowskog koji navodno želi napustiti klub i kojeg u svojim redovima žele velikani poput Reala, Chelseaja i Manchester Uniteda.

"Razgovarao sam s Lewom na telefon, rekao sam mu kako razmišljam i veselim se radu s njime. On je vrhunski napadač koji je napravio puno toga za Bayern i napravit će još puno toga u budućnosti", rekao je Kovač.

MUNICH, GERMANY - JULY 02:  (L-R) FC Bayern Muenchen head coach Niko Kovac and sports manager Hasan Salihamidzic present Niko Kovac's new FC bayern training jacket during FC Bayern Muenchen's season opening press conference at Allianz Arena on July 2, 2018 in Munich, Germany.  (Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images)
Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images

Postavljeno mu je pitanje i o potencijalnom dovođenju Ante Rebića u Bayern o čemu se ranije medijski nagađalo.

"On je igrač od kojeg ova momčad može imati koristi", rekao je Kovač, a na njega se nadovezao sportski direktor Hasan Salihamidžić.

"Rebić? Naša je momčad dovoljno dobra. Martial? Ako budemo imali nešto za objavu, to ćete saznati", dodao je Salihamidžić.

Kovač je s Bayernom potpisao trogodišnji ugovor, a u redovima svoje momčadi imat će osmoricu igrača koji su bili dio njemačke reprezentacije na SP-u u Rusiji gdje su zapeli već u skupini.

"Znam da je to jako frustrirajuće za njih, a ja sam kao trener Bayerna naravno sretan što će mi se neki od igrača priključiti ranije", objasnio je Kovač.

Linker
18. travanj 2024 04:01