REUTERS/Fabian Bimmer
NJEMAČKI KUP

VIDEO: BAYERN TEK NAKON TRILERA JEDANAESTERACA IZBACIO 'NJEMAČKI HIT' Hoffenheim i Andrej Kramarić ispali od Werdera u Bremenu

Piše: HinaObjavljeno: 26. listopad 2017. 01:40

Njemački kup jedno od natjecanja u kojem ždrijeb ima veliku ulogu. Nakon što odrade utakmice prvog kola kod nominalno slabijeg suparnika, u drugom su svi ravnopravni u šeširu.

Wolfsburg je bio bolji od Hannovera, jedan je pogodak bio dovoljan za prolazak dalje ekipe koja je prije tri godine osvojila ovo natjecanje. Josip Brekalo odigrao je 18 minuta dvoboja u Kaiserslauternu, njegov Stuttgart je prošao dalje. Andrej Kramarić odigrao je cijelu utakmicu za Hoffenheim, koji je poražen u Bremenu.

Najzanimljivije je pak bilo u Leipzigu. Prvo poluvrijeme Bikovi su bili bolji od Bayerna, možda su u 35. minuti zakinuti za jedanaesterac, u poluvremenu je umalo došlo do incidenta. Sportski direktor domaćina Ralf Rangnick spustio se s tribine željevši pokazati sucu Zwayeru na mobitelu spornu situaciju. To se nije svidjelo nogometašima Bayerna, došlo je do naguravanja, ali na koncu je sve ostalo na verbalnom sukobu.

U nastavku su domaći ostali bez glavnog igrača Naby Keite koji je dobio drugi žuti. Bayern je tada stisnuo, ali domaći su u 68. došli do prednosti preko Forsberga s bijele točke, nakon što je Poulsen pao u duelu s Boatengom. U najmanju ruku sumnjiva situacija. Šest minuta kasnije Boateng se iskupio, sjajno je ubacio u srce kaznenog prostora, a Thiago je glavom izjednačio. Bavarci nisu uspjeli iskoristiti igrača više, otišlo se skroz do raspucavanje s bijele točke, a tamo je tragičar postao Timo Werner kojem je Sven Ulreich obranio i odveo Bavarce u osminu finala.

---------------------------------------------------------

Rezultati: Hertha - Köln 1:3, Osnabrück - Nürnberg 2:3, Wolfsburg - Hannover 1:0, Kaiserlautern - Stuttgart 1:3, Regensburg - Heidenheim 2:5, Werder - Hoffenheim 1:0, Freiburg - Dynamo 3:1, RB Leipzig - Bayern 1:1 (4:5).

--------------------------------------------------------------------

Linker
25. travanj 2024 22:44