REUTERS/Michael Dalder
SUPER UVJERLJIVI

VIDEO: BAYERN TORPEDIRAO MREŽU MAINZA NAKON ISPADANJA IZ LIGE PRVAKA Kovačeva momčad zabila šest komada, hat-trick Jamesa

Piše: HinaObjavljeno: 17. ožujak 2019. 21:16

Nogometaši Bayerna, kojeg vodi Niko Kovač, u nedjelju su na Allianz Areni napunili mrežu Mainza, pobijedivši sa 6:0, a trostruki strijelac bio je James Rodriguez (33', 51', 55'). Pogotke su još zabili Robert Lewandowski (3'), Kingsley Coman (39') i Alphonso Davies (70'), a Bayern se vratio na prvo mjesto Bundeslige, ima isti broj bodova ali bolju gol razliku od Borussije Dortmund.

U 26. kolu Bundeslige Eintracht iz Frankfurta je u nedjelju na domaćem terenu svladao Nürnberg s 1:0 pogotkom Martina Hintereggera u 31. minuti. Hrvatski napadač u dresu Eintrachta Ante Rebić ušao je u igru u 76. minuti, a u 82. se mogao upisati u strijelce, ali je bio trunku neprecizan. U 88. minuti Rebić je zatresao mrežu, ali je nakon pregleda VAR-a pogodak poništen zbog zaleđa.

Hrvatski branič Tin Jedvaj nije bio u sastavu Bayera Leverkusena, koji je na domaćem terenu izgubio od Werdera s 1:3.

Dan ranije Hoffenheim je na gostovanju kod Stuttgarta odigrao 1-1, a pogodak za goste zabio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić u 43. minuti. Bio je to njegov 18. gol ove sezone u svim natjecanjima, a 13. u Bundesligi.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 09:20