Alexander Scheuber/Bongarts/Getty Images
BUNDESLIGA

VIDEO: BILO JE PREKASNO ZA PREOKRET Andrej Kramarić zabio u porazu Hoffenheima, Borussia okrenula 0:2 protiv Bayerna u Leverkusenu

Piše: HinaObjavljeno: 29. rujan 2018. 20:15

U 6. kolu Bundeslige Kramarićev Hoffenheim je u subotu kod kuće izgubio od Leipziga sa 1-2, a jedini pogodak za domaćine zabio je hrvatski napadač Andrej Kramarić u sudačkoj nadoknadi (90+3) iz penala.

Dvostruki strijelac za Leipzig bio je Yussuf Poulsen (53, 73).

Lijevi branič Borna Sosa drugu utakmicu zaredom bio je u početnoj postavi Stuttgarta, koji je dobio Werder sa 2-1. Stuttgart je poveo golom Anastasiosa Donisa (19), a onda je u 68. minuti golman Ron Robert Zieler napravio pacersku grešku. Sosa mu je dodao laganu loptu iz auta, ali golman Stuttgarta nije ju uspio uštopati i završila je u mreži. Ipak, Gonzalo Castro je u 75. minuti donio pobjedu Stuttgartu.

Bivši veznjak Dinama 19-godišnji Davor Lovren, mlađi brat Dejana Lovrena, dočekao je svoj prvi nastup ove sezone za Fortunu, ušavši u igru u 58. minuti, ali momčad iz Duesseldorfa izgubila je od Nuernberga sa 0-3.

Borussia Moengladbach je dva puta vodila protiv Wolfsburga, ali je na kraju završilo 2-2, a hrvatski krilni napadač u dresu "vukova" Josip Brekalo ovaj puta je bio samozatajan

Dan ranije Niko Kovač pretrpio je prvi poraz na klupi Bayerna u njemačkoj Bundesligi, i to u rodnom Berlinu. Od Bavaraca bolja je bila Hertha sa 2-0 (2-0). Ovo je druga uzastopna utakmica Bayerna bez pobjede, prvak je u utorak na svom terenu odigrao 1-1 protiv Augsburga.

Nova golijada i preokret Borussije Dortmund

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 6. kola Bundeslige Bayer Leverkusen je kod kuće protiv Borussije Dortmund izgubio sa 2-4, i to nakon što je poslije prvog poluvremena vodio sa 2-0.

U nastavku Jacob Bruun Larsen (65) i Marco Reus (69) zabijaju za poravnanje 2-2, a potom Paco Alcacer sa dva pogotka (85, 90+4) donosi pobjedu Borussiji Dortmund, koja je izbila na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Branič Tin Jedvaj je za Leverkusen igrao od 70. minute.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 09:20