screenshot youtube
BURNO U MUNCHENU

VIDEO: ČELNICI BAYERNA BIJESNI! POSLALI OŠTRU PORUKU SVIMA I OTKRILI BUDUĆNOST NIKE KOVAČA 'To što vi radite to je sramota! Nećemo ovo više trpjeti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2018. 14:58

Nakon što se Niko Kovač obratio novinarima u sklopu nadolazećeg osmog kola Bundeslige u kojoj Bayern odlazi u goste Wolfsburgu, na red je došla uprava Bavaraca i njihovo obraćanje koje je javnost s nestrpljenjem iščekivala.

Pred okupljene su izišli Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidžić. Interesantan podatak uoči press konferencije bio je taj što je posljednji put kada je spomenuti trojac imao nešto za poručiti, klub dobio novog trenera u liku i djelu Juppa Heynckesa.

Ipak, ovog puta promjena trenera nije bila slučaj već su legende stale iza Nike Kovača i žestoko isprozivali novinare.

- Već nakon utakmice protiv Nizozemske odlučili smo stati uz svoje igrače koje stalno kritizirate. Kao recimo Neuera koji je zaslužio puno više poštovanja. To što sam sve pročitao o njemu nema nikakvog smisla. Pogledajte malo ostale zemlje kako štite svoje igrače, ovo ne ide samo novinare nego i bivše igrače i stručnjake. Prije tri tjedna ste mislili da ćemo neporaženi završiti sezonu, a sada pišete o nezapamćenoj krizi. Tužit ćemo one koji o nama pišu laži - govorio je Rummenigge.

Nakon Rummeniggea riječ je uzeo Uli Hoeness.

- Sramota je što se događa, sramotni su napadi i na izbornika Joachima Loewa. Sramotno je i izvještavanje o zvižducima Niki Kovaču na košarkaškoj utakmici. U Bayernu nećemo trpiti ovakav tretman. Pišete stalno da ne možemo bez Bernata, ma vidjet ćemo na kraju tko je u pravu.

Sportski direktor Hasan Salihamidžić jasno je dao do znanja svima kako će Niko Kovač ostati u klubu.

- Imali smo dobrih utakmica, ali i loš niz, ipak, nećemo otpustiti Niku Kovača. Sjetite se samo vi novinari koliko ste nas hvalili. Svjesni smo pogrešaka, ali njih nećemo podijeliti u javnosti. Uvijek ću braniti svoje igrače i trenera, dovoljno su oni samokritični

Linker
18. travanj 2024 20:48