screenshot
BRAVO, IVANE

VIDEO: EVO ZAŠTO GA JE NIKO KOVAČ DOVEO U MÜNCHEN! IVAN PERIŠIĆ STRIJELAC U GOLIJADI NA KRCATOJ ALLIANZ ARENI Bayern ponovno na vrhu, zabio i Coutinho

Philippe Coutinho odlično je asistirao hrvatskom reprezentativcu koji je s ruba šesnaesterca zakucao u donji desni kut vratara Kölna u 73. minuti...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. rujan 2019. 19:22

Ivan Perišić još jednom nije razočarao na ukazanu priliku svog trenera sunarodnjaka. Hrvatski reprezentativac na posudbi u Bavarskoj sjajno je reagirao u 73. minuti i zabio za, pokazalo se konačnih 4-0 Bayerna protiv Kölna.

Sjajno ga je poslužio u tom trenutku Philippe Coutinho, a Ivan je s ruba šesnaesterca zakucao u donji desni kut. Golijadu je otvorio Robert Lewandowski i to već u trećoj minuti, a upisao se i početkom drugog poluvremena, u 49. minuti.

Na 3-0 povisio je Coutinho s bijele točke u 62. minuti. Gosti iz Kölna igrali su s igračem manje od 59. minute, kad je direktan crveni karton dobio - Kingsley Ehizibue.

Bayern je tako ovom pobjedom zasjeo na vrh tablice njemačke Bundeslige.

Berlinska Hertha, koju vodi hrvatski trener Ante Čović, u petom je kolu napokon prekinula crni niz, svladavši kod kuće Paderborn sa 2-1. Trener Herthe sada ipak može lakše disati, jer mu je prijetio otkaz budući da je u prva četiri kola osvojio samo jedan bod.

Hrvatski branič Tin Jedvaj odigrao je cijeli susret za Augsburg, koji je u gostima kod Freiburga izvukao remi, 1-1.

Dan ranije nogometaši Schalkea su u prvoj utakmici 5. kola na svom terenu svladali Mainz sa 2-1.

Linker
25. travanj 2024 09:25